Sponsorlar





Küçük Gelin 43. Bölüm



Küçük Gelin 43. Bolum

Küçük Gelin 43. Bölüm Full Tek Parça izle,Küçük Gelin 43. Bölüm Full Tek Parça izle,Küçük Gelin 43. Bölüm Tek Parça seyret,Küçük Gelin son bölüm izle,Küçük Gelin 43. Bölüm izle


Her hafta pazar günlerinin sevilen dizisi olan küçük geliin yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Küçük gelin diziis uzun zamandır Samanyoluekranlarının favori dizisi olmayı başardı. Küçük gelin 43.yeni bölüm fragmanı şimdiden çıktı. Küçük gelin 43.yeni bölüm 7 eylül 2014 pazar günü ekranlarda olacak. Küçük gelin yeni bölüm'de yer yerinden oynayacak. Küçük gelin 43.bölüm fragmanı teaser olarak samanyolu tv'nin resmi internet sitesinde yayınlandı. Küçük gelin yeni bölüm fragmanı izlemek için aşağıdaki bağlantı adresini kullanabilirsiniz.

Küçük gelin dizisi hakkında

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

İZLEYİCİ KÜÇÜK GELİN'E DOYMADI

Yeni sezona hızlı bir giriş yaparak reytinglerde birinciliğe yerleşen Küçük Gelin dizisi, yoğun istek üzerine ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Gördüğü büyük ilgiyle Pazar akşamını birinci olarak tamamlayan Küçük Gelin dizisi, yeni sezonda da çok konuşulmaya devam ediyor. Sezonun ilk bölümüyle reytingleri yerinden oynatan Küçük Gelin, yepyeni hikayesinin yanı sıra görsel efekt sahneleri ve sürpriz olaylarıyla da gündemden düşmedi. İzleyicilerin büyük beğeniyle takip ettiği dizi, gelen talepler üzerine bu akşam saat 21.00'da tekrar ekrana geliyor.


Labels: , ,