Sponsorlar





Küçük Gelin 45. Bölüm Tek Parça


KÜÇÜK GELİN 45. YENİ BÖLÜM TÜM FRAGMANLARI İZLE! KÜÇÜK GELİN İZLE
Küçük Gelin yeni bölümü ile Pazar akşamı Samanyolu Tv'de. Müthiş bir bölüm ile ekrana gelecek olan Küçük Gelin'in yeni fragmanları yayınlandı. Küçük Gelin yeni bölüm özeti izle. Stv Küçük Gelin full izle. Her bölümü izleyiciyi koltuğuna çivileyen Küçük Gelin 45. yeni bölümü ile ekrana geliyor. Küçük Gelin yeni bölümde neler yaşanacak?
Küçük Gelin oyuncu kadrosunda: Bengi Öztürk (Melek), Çağla Şimşek (Zehra), Ufuk Şen (Devran), Ece Baykal (Canan), Devrim Atmaca (Fatma), Orhan Şimşek (Azad) ve Ece Okay (Behiye) rolünde.

 Türkiye'nin kanayan yaralarından çocuk gelin dramının işlendiği dizi Samanyolu Tv ekranlarında. Henüz 14 yaşındaki kız çocuğu berdel olarak zorla evlendiriliyor. Küçük Gelin, 14 yaşında kendisini hiç istemediği bir hayatın ortasında buluyor. Küçük yaşta zorla evlendirilen çocukların hayatını konu alan Küçük Gelin yeni bölümü ile Pazar akşamı STV'de.
Küçük Gelin 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 44. bölüm ile ekrana gelen Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz mansettv.com'da olacak. Küçük Gelin son bölüm ve diğer bölümlerin videolarını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız...

Labels: , ,