Sponsorlar





Küçük Gelin 46. Bölüm izle

Küçük gelin dizisi yeni bölüm fragmanı izle, Samanyolu Tv'nin izleyicisi tarafından her bölümü merakla beklenen, Küçük Gelin dizisi bu pazar akşamına yine damga vuracak. Küçük Gelin dizi oyuncu kadrosunda kimler var? (Küçük Gelin son bölüm izle) Küçük Gelin dizisi oyuncu resimleri, Küçük Gelin 46. bölümü 28 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak olan dizi yine heyecan yaratacak bir bölümle Stv ekranlarında sizlerle olacak, Küçük gelin yeni bölüm de neler yaşanağı şimdiden merak konusu olmaya başladı. Küçük Gelin dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümü hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız. Küçük Gelin küre Tv yeni 46. bölüm fragmanını ve yayınlanan son bölümünü sayfamızdaki link'lerden kesintisiz izleyebilirsiniz.

Küçük Gelin dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşandı ve yaşanacak öğrenmek istiyorsanız, Küçük Gelin küre Tv yeni 46. bölüm fragmanını ve yayınlanan son bölümünü sayfamızdaki link'lerden kesintisiz izleyebilirsiniz.
Küçük Gelin Son Bölüm Özeti:
Zehra ile ilgili gerçekleri öğrenen Nujin Ana, olayın aslını bilen Raşit’e gider ve bu sırrı hiç kimsenin öğrenmemesini ister. Ancak Elif konuşulanları duyar ve her şeyi Zehra’ya anlatmaya karar verir. Bu sırada kızına ulaşmaya çalışan Melek, kızının ölmediğini ve evlatlık verildiğini öğrenir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cemal’in hayatını kaybetmesi, konakta büyük üzüntüye neden olur.
Nujin Ana, Cemal’in intikamının alınması gerektiğini söyler. Bu görevi üstlenmek isteyen Ali’ye Azad engel olur ve intikamı kendisinin alacağını söyler. Yurt dışına gitmeye karar veren Melek, Azad’a yüzüğü geri verir ve onu terk etmek zorunda kalır. Ancak yola çıkacağı sırada ilginç bir gelişme yaşanır.
Küçük Gelin senaryosunu Erkan Çıplak 'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu 'un yönetiği Başrollerinde Ufuk Şen, Çağla Şimşek, Gözde Mukavelat, Sabri Özmener 'in yer aldığı televizyon dizisidir. Henüz 14 yaşında ve boyundan büyük hayalleri olan Zehra'nın, bir aşiret ağasının konağına "berdel" olarak adım atması büyük sırların kapısını aralar.
Bu sırların ortasında kalan küçük Zehra, artık ne çocuk olarak kalabilecek, ne de bir genç kız olabilecektir. O artık sadece küçük gelindir. Küçük Gelin Konusu: Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin..
istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor. Küçük Gelin yeni bölümü ile 28 Eylül Pazar akşamı, Stv' de izleyici ile yeniden buluşacak.



Labels: , , ,