Sponsorlar





Küçük Gelin 47. bölüm izle Tek PArça Küre Tv Stv

STv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisinin 47. bölüm fragmanı yayınlandı Stv Küçük Gelin full. Küçük Gelin 47. bölüm izle. Küçük Gelin son bölüm Full olarak izle. Özellikle Güney Doğu Anadolu bölgesinde sıkça rastlanan çağımızın kanayan yarasına parmak basan Küçük gelin 47. bölüm ile sevenlerini yine ekrana bağlayacak.

Küçük Gelin oyuncu kadrosunda: Bengi Öztürk (Melek), Çağla Şimşek (Zehra), Ufuk Şen (Devran), Ece Baykal (Canan), Devrim Atmaca (Fatma), Orhan Şimşek (Azad) ve Ece Okay (Behiye) rolünde.
Küçük Gelin 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Türkiye'nin kanayan yaralarından çocuk gelin dramının işlendiği dizi Samanyolu Tv ekranlarında. Henüz 14 yaşındaki kız çocuğu berdel olarak zorla evlendiriliyor. Küçük Gelin, 14 yaşında kendisini hiç istemediği bir hayatın ortasında buluyor. Küçük yaşta zorla evlendirilen çocukların hayatını konu alan Küçük Gelin yeni bölümü ile Pazar akşamı STV'de.
Küçük Gelin 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Gelin 47. bölüm ile ekrana gelen Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı mansettv.com'da. Küçük Gelin son bölüm ve diğer bölümlerin videolarını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız...


Labels: , ,