Sponsorlar





Küçük Gelin 78. Bölüm tek parça Küçük Gelin 10 Mayıs Stv Kure Tv Hd izle 10-05-2015


Küçük Gelin 78. Bolum internete epeyce sorgulanan türk dizileri içerisinde geldiğinden dolayı Küçük Gelin tv dizisini üyelerimiz için etraflıca sorguladık. Küçük Gelin 78. bölümüyle 10-05-2015 tarihinde seyircisini televizyon başına toplayacak her zaman yaptığı gibi. Arama sitelerinde genelde yapılan aramalar şu şekildedir Küçük Gelin 78. bölüm full hd Küçük Gelin dizisi bu hafta bir hayli ilginç olacak.

bu hafta yeni fragmanı baya güzel geldi. Küçük Gelin Geçen Hafta ki bölümü ile epey bir ses Getirmişti. Hayranı Sürekli artan yerli dizi Küçük Gelin 78. bölümüyle 10-05-2015 akşamında eski fenomenlerine doyumsuz anlar yaşatacak Bölümü takip ediyoranız bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Küçük Gelin 78. Bölüm Tek Parça izle 10-05-2015,Küçük Gelin 78. Bölüm Takılmadan izle,Küçük Gelin 78. Bölüm Youtube seyret,Küçük Gelin son bolum izle,Küçük Gelin 78. Bölüm Tek Parça izle,Küçük Gelin 78. Bölüm Full Hd izle,Küçük Gelin 78. Bölüm Youtube izle,Küçük Gelin 78. Bölüm Donmadan izle,Küçük Gelin 78. Bölüm izle ,Küçük Gelin 78. Bölüm izle

Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı full izle, Küçük Gelin 78.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Küçük Gelin son bölüm tek parça hd izle, Küçük Gelin’de; Kızı Zehra’yı yerde baygın gören Melek suçu kızının kocası Ali’nin üzerine atacaktır.

Küçük Gelin hd donmadan fragman linklerini Küre Tv Küçük Gelin resmi sayfasından bulabilirsiniz. Küçük Gelin bu hafta yeni bölüm olan 78.bölüm ile ekranlardaydı. Küçük Gelin yeni bölüm’de neler olacak? Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı seyret, Küçük Gelin 78.bölüm fragmanı yayınlandı mı ?

Küçük Gelin son bölüm tek parça izle, Küçük Gelin’de; Kızı Zehra’yı yerde baygın gören Melek suçu kızının kocası Ali’nin üzerine atacaktır. Küçük Gelin hd donmadan fragman linklerini Küre Tv Küçük Gelin resmi sayfasından bulabilirsiniz. Küçük Gelin bu hafta yeni bölüm olan 78.bölüm ile ekranlardaydı. Küçük Gelin yeni bölüm’de neler olacak? Küçük Gelin 78. bölüm umumi özetinde; Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında...

14 yaşında zeki ve ati vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel şekilde verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak mecburiyetinde kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

Konusu :
Zehra henüz 14 yaşında küçük bir kızdır. Bir aşiret ağasının konağına berdel olarak verilir. Küçük kız bir anda küçük gelin oluverir. bu hayattan kurtulmaya karar verir ve öğretmeni ile Azad'ın yardımlarıyla konaktan kaçar. Devran küçük gelinin peşine düşüp onu yakalar ve konağa getirir. Gelenek ve törelere göre küçük gelin ölmelidir. Kendisini asması için bir odaya kapatılır ve ip asılır. Ancak Zehra kendini asamaz.
Devran küçük gelini ve babasını alıp göle götürür. Zehra'nın ayağına bidon bağlar ve babasından onu göle atmasını ister. Babası silah zoru ile kızı göle atar. O sırada oradan geçen Azad suya atlar ve Zehra'yı kurtarır. Onu Mercan'ın evine götürür. Bir süre sonra Zehra iyileşir. Ferman küçük gelini konağa getirir. Nujin ana onu affeder ama kimseyle görüşmesine izin vermez, merdivenin altındaki odaya kilitler.
Samanyolu TV, çocuk yaşta evlendirilenlerin dramını, yeni dizisi “Küçük Gelin”le gündeme getirmeye hazırlanıyor.
Dizide, entrikanın-çatışmanın ve sırların ortasında kalmış küçük Zehra’nın dramı anlatılıyor.
Henüz 14 yaşında ve boyundan büyük hayalleri olan Zehra’nın, bir aşiret ağasının konağına ‘berdel’ olarak adım atması büyük sırların kapısını aralar. Bu sırların ortasında kalan küçük Zehra, artık ne çocuk olarak kalabilecek, ne de bir genç kız olabilecektir. O artık sadece küçük bir gelindir. Fakat onu kurtaracak olan da bu büyük sırlardır.Çekimleri Malatya’da gerçekleşecek olan ve proje koordinatörlüğünü Murat Keskin’in üstlendiği “Küçük Gelin”, Ağustos’ta Samanyolu TV’de yayınlanacak.

Labels: , ,