Sponsorlar





Küçük Gelin 81. Bölüm Tek Parça Full Hd izle Youtube kure tv Stv 31 Mayıs


Küçük Gelin 81. Bolum
Küçük Gelin 81. Bölüm internetten izle 31-05-2015,Küçük Gelin 81. Bölüm Tek Parça HD izle,Küçük Gelin 81. Bölüm Full Hd seyret,Küçük Gelin son bolum izle,Küçük Gelin 81. Bölüm internetten izle,Küçük Gelin 81. Bölüm internetten izle,Küçük Gelin 81. Bölüm Takılmadan izle,Küçük Gelin 81. Bölüm Full Hd izle,Küçük Gelin 81. Bölüm izle ,Küçük Gelin 81. Bölüm izle


KüçüK GELiN 80.BöLüM öZETi
Devran’ın aşığı Leyla  tapuların Devran’a geçmesi için Nujin Ana’ya parmak bastırmak. önceki bölümde Melek’i hasta yatağında öldürmeye çalışan Leyla bu defa de hasta yatağındaki Nujin Ana’ya sardı. Amacı, Nujin Ana fark etmeden tapu senetlerine parmak bastırmak. Devran’ın şeytanı planları başarıya ulaşmış görünüyor! Leyla ve Behiye tapuları ele geçirmeyi başardı.

Devran’ın aklına uyan ve hapse girmemek için her yolu yapmaya hazır olan bilgisiz Ali, Cemal bebek ve Zehra’yı kuş uçmaz kervan geçmez bir ormanın derinliklerinde metruk bir evde hapseder. Cemal bebek ateşlenir. hal ciddidir. Zehra ne yapar eder fakat Cemal’i hastaneye götürmek için Ali’yi ikna edemez. Bu arada konak ayaklanır. Azat ve Melek Urfa’nın altını üstüne getirir fakat netice alamaz. Zehra’nın dırdırına daha fazla dayanamayan Ali ise batakhaneye giderek Devran’dan aldığı paralarla kumar oynar. Zehra da kadim yolu test ederek çarşafları birbirine bağlar ve yüksek katlı evin açık penceresinden Cemal bebeki o metruk evde bırakarak hekim aramaya menfaat. fakat tam o sırada sinsi bir plan Cemal’in odasında peydah olur. Küçük Gelin son bölümde hal o kadar trafik bir durum alır ki… Zehra ormanın karanlığında kaybolur, Cemal bebeği yılan sokmak üzeredir. gerçekte kim bulunduğu ortaya çıkan Devran ise Azat’ın tüm servetini bir taş dahi atmadan üstüne almak üzeredir. Küçük Gelin 80. bölümde bütün sorular cevap bulacak!

Konusu :
Zehra henüz 14 yaşında küçük bir kızdır. Bir aşiret ağasının konağına berdel şekilde verilmekte. Küçük kız bir anda küçük gelin oluverir. bu hayattan kurtulmaya karar verir ve öğretmeni ile Azad\`ın yardımlarıyla konaktan kaçar. Devran küçük gelinin peşine düşüp onu yakalar ve konağa getirir. gelenek ve törelere göre küçük gelin ölmelidir. Kendisini asması için bir odaya kapatılır ve ip asılır. lakin Zehra kendini asamaz.
Devran küçük gelini ve babasını alıp göle götürür. Zehra\`nın ayağına bidon bağlar ve babasından onu göle atmasını ister. Babası silah zoru ile kızı göle atar. O sırada oradan geçen Azad suya atlar ve Zehra\`yı kurtarır. Onu Mercan\`ın evine götürür. Bir zaman sonra Zehra iyileşir. Ferman küçük gelini konağa getirir. Nujin ana onu affeder lakin kimseyle görüşmesine izin vermez, merdivenin altındaki odaya kilitler.
Samanyolu TV, çocuk yaşta evlendirilenlerin dramını, yeni dizisi “Küçük Gelin”le gündeme getirmeye hazırlanır.
Dizide, entrikanın-çatışmanın ve sırların ortasında kalmış küçük Zehra’nın dramı anlatılıyor.
Henüz 14 yaşında ve boyundan büyük hayalleri olan Zehra’nın, bir aşiret ağasının konağına ‘berdel’ olarak adım atması büyük sırların kapısını aralar. Bu sırların ortasında kalan küçük Zehra, bundan böyle ne çocuk olarak kalabilecek, ne de bir genç kız olabilecektir. O  bundan sonra sırf küçük bir gelindir. fakat onu kurtaracak olan da bu büyük sırlardır.çekimleri Malatya’da gerçekleşecek olan ve proje koordinatörlüğünü Murat Keskin’in üstlendiği “Küçük Gelin”, Ağustos’ta Samanyolu TV’de yayınlanacak.



Labels: